Welcome to TheOhioOutdoors
Wanting to join the rest of our members? Login or sign up today!
Login / Join

Hey Jose, More Issues

rrr

Senior Member
5,065
0
0
#1
Hey our little Mexican Coonass...remember how I had that posting problem with the quick reply? It's back again.



Once again, I don't really care about this crap, the refresh button fixes it... but I figure you want us to let you know as the bug still get worked out. I noticed that both times that it just happened, it happened when someone else posted between me writing my posts and actually 'publishing' it.

Capt
 

rrr

Senior Member
5,065
0
0
#4
Look at the ending of the last post - it's cutting off the top of my post when I post something. Like a glitch would be the best way to describe it. It did this before.
 

rrr

Senior Member
5,065
0
0
#5
Sometimes it does, sometimes it doesn't, I think it happens when someone leapfrogs you....maybe a memory thing?
 

rrr

Senior Member
5,065
0
0
#12
I'm taking my donations somewhere else, there are TOO many ads on this site anyways. And a coonass mod that picks on me :(
:smiley_boos:
 

Jackalope

Dignitary Member
Staff member
32,182
11,089
201
#14
I'm taking my donations somewhere else, there are TOO many ads on this site anyways. And a coonass mod that picks on me :(
:smiley_boos:
lol.. Just saying man... If I go dicking with it to make 1 version of chrome happy i could potentially break other browsers. Sometimes you have to know when to hold them and when to fold them. Try upgrading chrome to the latest and greatest and see if that helps. But to be honest, without tearing into chrome itself i wouldn't begin to know how to fix it.